Edit Page
Source Editor

Warning: You are not logged in. Your IP address will be publicly visible if you make any edits. If you log in or create an account, your edits will be attributed to your username, along with other benefits.

The edit can be undone. Please check the comparison below to verify that this is what you want to do, and then save the changes below to finish undoing the edit.

Latest revision Your text
Line 1: Line 1:
'''Taxi Tata''' is een luxe-uitgave in de reeks “[[:Wikipedia:nl:Suske en Wiske|Suske en Wiske]]” die werd gerealiseerd ter gelegenheid van het derde [[Stripfestival van Lanaken]] op 16 oktober 2011.
+
'''Taxi Tata''' is een luxe-uitgave in de reeks “[[Suske en Wiske]]” die werd gerealiseerd ter gelegenheid van het derde Stripfestival van [[Lanaken]] op 16 oktober 2011.
   
De luxe-editie verscheen in een gekartonneerde band met een linnen rug in een oplage van 500 genummerde exemplaren en 20 auteurs- en uitgeversexemplaren van A t/m T. “Taxi Tata” is een kortverhaal dat tussen 30 oktober 2010 en 1 april 2011 in [[Wikipedia:nl:TrosKompas|TrosKompas]], de televisiegids van de Nederlandse publieke omroep TROS. De tekeningen zijn van Luc Morjaeu, het scenario is van Peter Van Gucht.
+
De luxe-editie verscheen in een gekartonneerde band met een linnen rug in een oplage van 500 genummerde exemplaren en 20 auteurs- en uitgeversexemplaren van A t/m T. “Taxi Tata” is een kortverhaal dat tussen 30 oktober 2010 en 1 april 2011 in [[TrosKompas]], de televisiegids van de Nederlandse publieke omroep TROS. De tekeningen zijn van Luc Morjaeu, het scenario is van Peter Van Gucht.
   
Het hoofdpersonage is Lambik die op een avond terechtkomt in een garage vol oldtimers. Hij valt er in slaap achter het stuur van een oude Amerikaanse taxi. Als hij ontwaakt, bevindt hij zich met de taxi in [[1930]] op een druk kruispunt in Chicago. Hij wordt door gangsters onder vuur genomen en moet vluchten. Blijkbaar heeft alles te maken met de lading in de kofferbak van de taxi.
+
Het hoofdpersonage is [[Lambik]] die op een avond terechtkomt in een garage vol oldtimers. Hij valt er in slaap achter het stuur van een oude Amerikaanse taxi. Als hij ontwaakt, bevindt hij zich met de taxi in [[1930]] op een druk kruispunt in [[Chicago]]. Hij wordt door gangsters onder vuur genomen en moet vluchten. Blijkbaar heeft alles te maken met de lading in de kofferbak van de taxi.
   
 
<small>Bron: Taxi Tata. (2013, januari 18). Wikipedia, de vrije encyclopedie. Opgehaald 17:09, januari 18, 2013 van //nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Taxi_Tata&oldid=34438459.</small>
 
<small>Bron: Taxi Tata. (2013, januari 18). Wikipedia, de vrije encyclopedie. Opgehaald 17:09, januari 18, 2013 van //nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Taxi_Tata&oldid=34438459.</small>

Please note that all contributions to the Lanaken Wiki are considered to be released under the CC-BY-SA

Cancel Editing help (opens in new window)